Ahmet Akkuş gecede seslendirdiği ilahilerle dinleyenleri mest ederken sanatçı Uğur Demirci, birbirinden güzel ve duygulu türküleri Nevşehirliler için seslendirdi.

Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, on bir ayın sultanı Ramazan'ın manevi iklimini, sanatsal ve kültürel etkinliklerle zirveye taşıyor. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklere Nevşehirli vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Etkinliklerin 22’nci günün de yine iftar öncesi ve iftar sonrasında çeşitli etkinlikler düzenlendi. İftar öncesi bölümde çocuklara yönelik olarak düzenlenen Meddah ve çocuk filmleri gösterimi ile çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi.

İftar sonrasında ise ilk olarak sevilen sanatçı Ahmet Akkuş, tasavvuf musikisi konseri ile tasavvuf musikisinin eşsiz eserlerinin icra etti.

Gecede daha sonra Türk Halk Müziği sanatçısı Uğur Demirci sahne aldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi yıldönümlerinde Türkiye’nin bir çok ilinde verdiği konserlerle büyük beğeni toplayan Demirci, sahneye yansıyan Çanakkale, Sarıkamış ve 15 Temmuz görüntüleri eşliğinde, izleyicilerle birlikte türkülerini okudu.