Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri bu akşam ilk olarak çocuklara yönelik düzenlenen eğlencelerle başlayacak. Etkinlik alanında Saat 18.00’dan itibaren çocuklar için çeşitli animasyon gösterileri ve yarışmalar düzenlenecek.

Etkinlik alanında bin 500 kişi için kurulacak olan iftar sofrasında oruçların açılmasının ardından ise Dursun Ali Erzincanlı Nevşehirlilerle buluşacak.

Ünlü sanatçı konserde 15 Temmuz Kahramanı Ömer Halis Demir için yazdığı ‘30 Kuş’ şiirinin yanı sıra ’40 Yaşındasın’, ’Sen Yoktun’, ’Gelseydin’ ve ’Uhud’ gibi şiir ve naatları ile vatandaşlara duygu dolu anlar yaşatacak.

Gecede ayrıca Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından ilahi dinletisi sunulacak.

Ücretsiz Servis Kaldırılacak

Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.