Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen 5. Büyükelçiler Buluşmasına katılan konuklar onuruna bir yemek verildi.

Çok sayıda ülkenin büyükelçisinin katıldığı yemeğe, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Dışişleri Bakan Yardımcısı Avrupa Birliği Başkanı Faruk Kaymakçı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı,  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar,  Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Mehmet Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş da katıldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin dış ticareti canlandırmak ve 2023 yılı için 500 Milyar Dolar ihracat hedefine ulaşmak için hayata geçirdiği en önemli tanıtım etkinliklerinden biri olan Büyükelçiler Buluşmasının 5.sinin gerçekleştirildiği Nevşehir’de bulunan konuklar, Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini de ziyaret ettiler.