GÖRBİR, Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR işbirliğinde istihdamın artırılmasına katkı sağlanması amacıyla düzenlenen Rapido Kursunun başlaması nedeniyle düzenlenen törene Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve bazı daire müdürleri katıldı.

GÖRBİR Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Sami Kemikkıran Hocaefendinin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan Rapido kursunda daha sonra, verilecek eğitimin hayırlara vesile olması için dua yapıldı.

Duanın ardından Kursun açılış kurdelası Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay tarafından kesildi.

GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu, Rapido Kursunun açılışında emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti. Mutlu, dernek olarak istihdamın artırılmasına büyük bir önem verdiklerini belirtti.

Düzenlenen törende Vali İlhami Aktaş ve Belediye Başkanı Atilla Seçen, kursa katılan kadınlarla sohbet etti. Belediye Başkanı Atilla Seçen, 3 ay sürecek eğitime katılan kadınlara başarılar temennisinde bulundu.

Rapido Kursuna katılan kadınlara, kurs süresince günlük 25 TL cep harçlığı verilecek.