Başkan Arı, dün işyerlerinde ziyaret ettiği esnaflara yaptığı teşekkür ziyareti sırasında Paşa Konağı önündeki parkta dinlenen vatandaşlarla da görüşüp, kendisine sağladıkları destekten dolayı teşekkür etmişti.

Vatandaşlar da bu ziyarette park içerisinde bank ve benzeri kullanım gereçlerinin yıprandığını ve bunların değiştirilmesi taleplerini Başkan Arı’ya iletmelerinin ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından park alanında bir dizi düzenleme başlatıldı.

Bu çerçevede park içerisindeki kamelyalar tadilatları yapılarak boyanacak. Ağaçların budamasının da yapılacağı çalışmalar kapsamında parktaki süs bitkileri yenilenecek. Sulama sisteminin de gözden geçirileceği çalışmalarda çim ekimi de gerçekleştirilecek. Park içindeki sokak hayvanları için konulan beslenme odaklarının da yenileceği düzenleme çalışmaları Pazartesi gününe kadar tamamlanacak.

Arı, “Nevşehirli kardeşlerimiz tarafından bize iletilecek her türlü öneriye açık olacağımızı ifade ettik. Bu doğrultuda bu şehirde yaşayan herkesin görüş ve önerilerinin bizim için önemli. Dünkü ziyaretimiz sırasında kardeşlerimiz tarafından iletilen sorunu ilgili birimimize ilettik ve bu alandaki sıkıntıyı hemen çözdük.” dedi.