Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Nevşehir en eski ticaret alanlarından biri olan Cami Kebir Caddesi’ndeki Kasaplar Çarşısı’nda gerçekleştirilen altyapı ve üst yapı çalışmaları çerçevesinde sıcak asfalt ile araç sürücüleri için konforlu bir ulaşım sağlanırken yayalar içinde yeni yaya kaldırımı imalatı gerçekleştirildi.

Altyapısı da tamamen yenilenen ve önümüzdeki günlerde yol çizgi ve aydınlatma çalışmalarının ardından yeniden açılması planlanan caddenin yaya kaldırımlarının son görüntüsü ise adeta yürekleri sızlattı.

Milyonlarca lira para ve büyük bir emek harcanarak gerçekleştirilen çalışmaların ardından yaya kaldırımlarının bazı bölümlerine verilen zarar vatandaşlarında tepkisini çekti.

Belediye yetkilileri bu gibi milli servet niteliğindeki kamu malına zarar veren kişilerin tespit edilmesi durumunda haklarında yasal işlem başlatılacağını belirterek, tüm Nevşehirlilerin daha duyarlı davranarak kendilerinin ödedikleri vergilerle gerçekleştirilen bu yatırımlara sahip çıkmasını istedi.