ÇİPLİ TELAPATİ

ALİ İHSAN TOSUN

www.edebalice.blogspot.com.tr

 

Amerika´da bir şirket, “çipli telepati “ yöntemiyle zihinsel tedavi yapabileceğini açıklamıştır.  Bu yöntem ile; beyne bir “çip”yerleştirilecek, insanın geçmişte yaşadığı olumsuz anıları silinecek, geçmişe takılıp kalmayacak. Hiçbir şey olmamış gibi yeni bir hayata başlayacak!

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi´nde yayınlanan ”Beyne çiple telepati” başlığıyla verilen bir habere göre; “ Amerikalı bir teknoloji şirketi insan beynine nakledilecek bir mikroçip üzerinde çalışıyor. 15-20 yıl içerisinde uygulanmaya geçmesi düşünülen çiple insanlar arasında telepatik iletişimin kurulabilmesi amaçlanıyor. Bu çip sayesinde zihindeki bazı anı ve bilgiler de silinecek.”

 Aslında güzel bir çalışma (!) gibi geliyor. Acaba bu düşünce gerçekten bu kadar masum mu? Amerika, telepati, masumiyet!... Hiç üçünün bir araya geleceğini düşünebiliyor musunuz?

 Batılı ülkelerin; özellikle Amerika, İngiltere, İsrail insanlık yararına hiçbir şey yapmaz. Algı oluşturarak insanların beyinlerini yıkar, sömürür. Nasıl mı?

 @ @ @

“Tüketim Çılgınlığı 25. Kare”[1] adlı yazımızda; “Sinema teknolojisi; ekranda veya perdede, saniyede 24 kare resmin kaymasıyla oluşur. Göz; resimler arasındaki farkı anlayamaz. Sanki resimler canlı bir şekilde akıp gitmektedir. 24 resmin bir eksiği veya fazlası bile görüntünün akışında tutarsızlığa neden olur.

“Bu tekniği iyi bilen reklamcılar; 24 kare resimden sonra araya tek bir karelik reklamını yaptıkları ürünün resmini 25. kare olarak koyarlar. Sonra tekrar 24 resim ekleyerek filmin akışını bozmadan devam ederler. İki 24 karelik resim arasındaki resmi göz algılayamaz. Gözden daha gelişmiş beyin bunu algılayabilir. Bu ürünün resmi farkında olmadan beynimize yerleştirilir.

“25. kare tekniği ile bilinçaltına istenilen mesajlar gönderilerek beyin kontrol altında tutulabilir. Bu bir ‘algı operasyonu ´dur.” demiştik.

Aynı metotla çeşitli algılar da oluşturulmaktadır. Siyonizm, Masonik ve Hristiyanlık propagandası hep bu yöntemle yapılmaktadır.

@ @ @

“Çipli Telepati yöntemi ” ile de beynine “çip” yerleştirilerek insanları “Mankurtlaştırabilirler” mi? Ne dersiniz?

Masumane görülen bu yöntemle sokaklarımızda etten, kemikten yaratılmış; beyni robot olan insanlar dolaşırsa hiç şaşmayın. Çünkü Allah´ın yarattığı insanların beynine “çip” takarak istedikleri gibi kullanacaklar.

Bir “bilgisayar” düşünün. Bilgisayarı nasıl formatlarsanız, hangi proğramları yüklerseniz o işlemleri yapar. Kendi isteğiyle hiçbir işlem yapamaz. İşte “çipli” insanlar da böyle olacak. Bu durumdan kimler ne şekilde yararlanır dersiniz?

@ @ @

Bize düşen uyanık olmak! “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde şahsi menfaatlerimizi geri plana iterek ülkemizin çıkarları için çalışmalıyız.” Şunu iyi bilmeliyiz ki;

“Savaşta şehit olmak kadar, barışta da bu ülke için çalışmak aynı kutsallıktadır!!!”

Çünkü böyle yaptığımızda, güçlü bir ülke olduğumuzda bizimle savaşacak cesareti hiçbir düşman bulamaz.