Böylesine manevi değeri yüksek gün ve aylarda yapılan yardımların gerçek hak sahiplerine ulaşmasının büyük önem taşıdığını söyleyen Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş,

hayırsever ve iş adamlarının yardımlarını yaparken ilimizde bu konuda kamu yararına hizmet veren sivil toplum kuruluşlarına mutlaka danışmaları tavsiyesinde bulundu.

Altıntaş, ?11 ayın sultanı Ramazan Ayı Allah?ın izniyle hafta sonunda başlıyor. Böylesine önemli günlerde insanlarımız ellerinden geldiği kadarıyla dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelere yardım ellerini uzatmaya gayret ediyor.

Dinimizin de gereği olan bu yardımlaşma seferberliğinde hayırseverlerimiz ve iş adamlarımız yardımlarını ulaştırırken mutlaka bizim gibi kamu yararına çalışan ve ilimizdeki fakir ve dar gelirli ailelere her zaman yardım edilmesinde aracı olan Sivil Toplum Kuruluşlarına danışmalılar.

Yoksa bu gibi günleri fırsat bilen bazı art niyetli insanlara bu yardımların yapılması hayırseverlerimizin ve iş adamlarımızın halis düşüncelerinin zedelenmesine de neden olacaktır? diye konuştu.