Derinkuyu Belediyesi tarafından Başkan Bülent Aksoy’un talimatı ile Derinkuyu’da öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz okul servisi uygulaması başlatıldı.

Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un geçtiğimiz günlerde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Eminana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksek Okulu (MYO) konferans salonunda üniversite öğrencileri ile bir araya geldiğinde müjdesini verdiği ücretsiz öğrenci servisi uygulaması başladı.

Öğrenciler başlatılan ücretsiz öğrenci servisi dolayısıyla Belediye Başkanı Bülent Aksoy’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Aksoy yaptığı açıklamada; “Üniversite öğrencilerimizin isteği üzerine belediyemiz tarafından sabah KYK yurdundan üniversiteye gidişlerinde ve akşam dönüşlerinde ücretsiz öğrenci servisi uygulamamız başlamıştır. Eğitime olan desteğimiz her zaman devam edecektir. İlçemizde belediyemiz imkânları dâhilinde tüm okullarımıza eğitim desteğimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Belediye olarak üniversite öğrencilerimizin her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu belirtmek istiyor, derslerinde başarılar diliyorum.” dedi.