DERİNKUYU MAKUS TALİHİNDEN KURTULUYOR MU ?

Derinkuyu İlçesine Kaymakam Vekili olarak atanan Mithat Can Kutluca?nın bu görevinde ne kadar süreyle kalabileceği daha göreve başlamadan merak konusu oldu.

96.Dönem Kaymakam kursunu tamamlayan Kaymakam adaylarından Hatay İli Kaymakam adayı Kaymakam Mithat Can Kutluca kendi isteği doğrultusunda Derinkuyu İlçesini tercih ederek 14 Şubat 2012 Salı günü kurasını çekti. Kaymakam Vekili Mithat Can Kutluca?nın Derinkuyu Kaymakamlığında görevine başlaması bekleniyor.

Öte yandan Nevşehir?in kaymakam konusunda en şanssız ilçesi olan Derinkuyu ilçesine kalıcı bir kaymakamın atanacağını bizzat Vali Abdurrahman Savaş tarafından açıklanmıştı.

Derinkuyu ilçesine görev alan ilçe kaymakamlarının 2-3 ay içerisinde tayinlerinin çıkması ve bu duruma il genel meclisi başta olmak üzere bazı esimlerin tepki göstermesini değerlendiren Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, 2011 yılında ilçe de 3 kaymakamın değiştiğini söyledi.

Savaş, Derinkuyu ilçe kaymakamlığına 2012 yılının ilk 6 ayı içerisinde yeni bir atama yapılacağını ifade ederken, hizmetlerin kesintisiz bu ilçe de sürdüğünü, kendilerinin de ilçeye asaleten bir kaymakamın atanması ve bu kaymakamın 2-3 yıl ilçede görev yapması arzusunda olduklarını dile getirmişti.