Başkan Aksüt göreve başlaması nedeniyle açıklamalarda bulundu. Aksüt, ?Derinkuyu Ak Parti İlçe başkanı olarak bu görevi bize layık görenleri mahcup etmeyecek şekilde kuracağımız yönetimle partimize ve halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.

Partimizin kuruluşundan bu yana ilçemizde görev almış tüm ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize yine ilçemizi temsil etmiş il genel meclis üyesi arkadaşlarımıza belediye başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetleri için teşekkür ederim.
 
Bu görevi bir bayrak yarışı misali devraldığım bu günde tüm Derinkuyu ilçesi ve köylerimizdeki vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlarım. Hep birlikte el ele, omuz omuza ve kardeşçe samimi bir şekilde çalışacağımıza inanıyorum.

Yıkıcı değil yapıcı, ayrımcı değil birleştirici bir siyaset anlayışıyla hizmet vermek ilkemiz olacaktır. Bu anlayış doğrultusunda partimize gönül vermiş tüm kardeşlerimizi tek çatı altında toplamak ve tek bir yürek olmak için partimize davet ediyorum" dedi.

Diğer taraftan Derinkuyu AK Parti ilçe Başkanı Halil Aksüt 10 Kasım Atatürk`ü anma mesajı yayınladı. Aksüt açıklamasında ?Büyük önder Atatürk`ün ebediyete intikalinin 75. yılında O`nu saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Yenilikçi düşünce ve fikirleri her zaman yaşatılmış ve yaşatılacaktır" dedi. Haber: Erdal KESİCİ