Kaymakam Erdoğan’dan okul ziyaretleri

Derinkuyu Kaymakamı İsmail Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Şerife Bacı Anaokulu, Suvermez Köyü İlkokulu ve Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Derinkuyu Kaymakamı İsmail Erdoğan; "2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ve içine girmiş bulunduğumuz okula uyum haftasının başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimiz, okul idarecileri ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretler esnasında Kaymakam Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak'tan okullar ve kayıt olan öğrenciler hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Erdoğan’dan Suvermez Köyüne ziyaret

Derinkuyu Kaymakamı İsmail Erdoğan vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde görmek amacı ile hane ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Erdoğan, Suvermez Köyünde yardıma muhtaç ailelerin evine konuk olarak talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürüne talimat verdi.

Kaymakam Erdoğan ardından köy meydanında vatandaşlar ile sohbet etti. Vatandaşlar ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken Kaymakam Erdoğan’a teşekkürlerini ilettiler.

Ziyarette Kaymakam Erdoğan’a Köy Muhtarı Cuma Çifcibaşı ve Vakıf Müdürü Yüksel Karataş eşlik etti.