2004 - 2007 yılları arasında Bafra İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan, 4 Nisan 2016 tarihinde Mardin ili Nusaybin ilçesinde sürdürülen Atmaca-7 Operasyonunda bölücü terör örgütü mensuplarının roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan JÖH. Asb.Üçvş. Selçuk Karabakla şahadetinin 3.yılında Nevşehir ili Derinkuyu ilçesinde kabrinin başında dualarla anıldı.

Şehit JÖH. Asb.Üçvş. Selçuk Karabakla’nın anma törenine Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, derneğin üyeleri ve şehidin yakınları katıldı.

Bafra Kütüphane görevlisi Nami Çelik tarafından okunan Yasin-i Şerif ve duanın ardından program sona erdi.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Şehit Jandarma Üst. Çavuş Selçuk Karabakla kardeşimizi şehadetinin Üçüncü yılında Kabri başında dualarla yâd ettik" dedi.

Şehidimizin emaneti oğlu ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de; "Derinkuyulu kahraman şehidimiz Selçuk Karabakla’nın şehadet yıldönümünde fedakar ailesi ve evladıyla beraberiz. ‪Tasalanma yiğidim; Allah, bizimle beraberdir. Emanetin, başımızın tacıdır. Rabbim şehadete ulaşan tüm kahramanlarımıza rahmet eylesin. Her şey aziz ve kutsal vatanımız Türkiye için" dedi.