Son hatırlatmaları yapmak ve moral vermek amacıyla 1 Haziran 2021 Salı günü saat 21.00'de Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan ile çevrim içi olarak "Başarıya Gülümse" semineri düzenlenecek. Seminerde gençlere başarıya ulaşma noktasında beyinlerini, ruhlarını ve motivasyonlarını nasıl kontrol edebileceklerine dair formüller ve ipuçları verilecek.

Öğrenciler seminere "zoom" bağlantısı üzerinden ya da AR-GE Birimi'nin "Nevşehir Arge" isimli youtube kanalından katılabilecek. 

 İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir; "Öğrencilerimize yönelik seminerlerimizle sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin kaygısını paylaşarak onların başarılarını artırmalarına yardımcı olmayı ve hedeflerine ulaşmaları için onlara destek olmayı amaçlıyoruz. Bu bağlamda çok faydalı olacağını düşündüğüm seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm 12. Sınıf öğrencilerimizi seminere davet ediyorum." dedi.

YKS hazırlık sürecinde alanında uzman kişilerce verilen sınav ve motivasyon seminerleriyle öğrencilerin yanında olan Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm öğrencilere başarılar dilendi.