Konuyla ilgili başvuru ve atama kılavuzu belirlenirken, atama kılavuzunun indirilerek İlçede/Okulda görevli Müzik Öğretmenlerine imza karşılığı duyurulması istendi.

Adı geçen okulun Müzik (Piyano) alanına yapılacak öğretmen ataması öncelikli olarak geçmişe dönük 5 yıl içerisinde güzel sanatlar lisesinde müzik öğretmeni olarak görev yapanlar arasından karşılanacak. Bu kapsamda başvuru bulunmaması durumunda güzel sanatlar lisesine ilk defa atama yoluyla değerlendirme ve uygulama sınavı sonucunda atama işlemi gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda; Başvuruların ilk günü itibariyle son 5 yıl içerisinde Güzel Sanatlar Lisesine ilgili mevzuatı doğrultusunda atanan ancak çeşitli nedenlerle bu görevinden ayrılanlar 19-20 Temmuz 2018 tarihleri arasında başvuruda bulunabilecekler. Yeniden atama kapsamında atama yapılamaması durumunda güzel sanatlar liselerinde daha önce görev yapmamış olanlardan Müzik(Piyano) alanına atanmak isteyenler 24-25 Temmuz 2018 tarihleri arasında başvuruda bulunabilecekler. Başvurular kılavuz ekindeki başvuru formları ile şahsen yapılacak olup, sürenin kısıtlı olması nedeniyle başvuru formlarının onaylandığı gün Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları (Atama) Şubesine teslim edilmesi gerekiyor.