LGS, OKS, SBS ve TEOG´da Nevşehir´in yıllardır en başarılı okulu olan toplamda 25 Türkiye birinciliği kazanan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2016-2017 yılında da 1.TEOG sınavında 617,018 puan ortalamasıyla NEVŞEHİR BİRİNCİLİĞİ kazanarak en başarılı okul unvanını devam ettiren kurum oldu.

23-24 Kasım 2016 tarihinde yapılan Merkezi Sistem Ortak Sınavlarında toplamda 282  öğrenci sınavlarda 100 tam puan almışlar ve kırılması zor bir rekora imza attılar.

Kurum Müdürü Mehmet Eravcı yaptığı açıklamada TEOG sınavına giren bütün öğrencileri tebrik etti ve kurulduğu günden bugüne 25 Türkiye Birinciliği elde eden, puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si ve Nevşehir´in eğitimdeki başarı çıtasını yükselten aynı zamanda Türkiye´nin Örnek okulu olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Mezun ettiği 666 öğrencisini Fen Lisesine, 575 öğrencisini Anadolu Lisesine yerleştiren Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2016-2017 2. TEOG´dan sonra da yine öğrencilerini Türkiye´nin en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecek.

Türkiye´nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkanları, sosyal yaşam alanlarıyla “aklın ve bilimin ışığında” Türkiye´nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor. Mehmet Karaca