Öğretmenler arasındaki iletişimin dostluk ve hoşgörü ile devam etmesi, okullar arasındaki iletişimin güçlenmesi amacıyla gerçekleştirilen '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası' dostluk ve centilmenlik içerisinde tamamlandı.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ersular İlkokulu, Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu ve Kaymaklı İlkokulu idareci ve öğretmenleri katıldı.

Heyecanlı ve renkli görüntülere sahne olan '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nın galibi Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. İkinciliği Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu, üçüncülüğü Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu, dördüncülüğü ise Kaymaklı İlkokulu kazandı. Dereceye giren dört okula kupaları Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hanifi Şahin’in de katılımıyla düzenlenen törende verildi.

Turnuvaya katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, dereceye giren okullarımızı tebrik ediyoruz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese de teşekkürlerimizi iletiyoruz.