Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından öğretmenler adına 4-A sınıfı öğretmeni Neval Gönenbaba’nın mezuniyet konuşması ile başlayan program, Altınyıldız İlköğretim Kurumu halk oyunları ekibinin gösterisi, jimnastik ve modern dans gösterileri ile izleyenlere sunuldu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumundan mezun olan öğrencilerin diplomaları okul idarecileri tarafından verilirken plaketleri öğretmenleri tarafından verildi. Diploma ve plaketlerini alan 95 altın yürekli öğrenci günün anısına hazırladıkları veda andından sonra büyük bir coşku ile söylenen 10.Yıl Marşı eşliğinde kep atma törenini gerçekleştirdi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumundan yapılan açıklamada; “95 Öğrencimizi ilkokuldan mezun ettiğimiz törenimizde bize haklı gururu ve mutluluğu yaşatan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyor, öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve öğrencilerimize her zaman büyük destek olan öğrenci velilerimizi kutluyoruz.” denildi.