Yapılan açıklama şu şekilde: “Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri kitap kumbaram etkinliği kapsamında kumbaralarında harçlıklarını biriktirerek kitap şenliğinde değerlendirdiler.

Etkinlikten önce öğretmenler kitabın önemini ve yararları hakkında bilgiler verildiler. Daha sonra öğrenciler kitap stantlarını gezerek kitapları incelediler. Beğendikleri kitapları kumbaralarındaki paralarla satın aldılar. İsteyen öğrencilerimize yüz boyası yapıldı ve garfıeld maskotumuz ile eğlenceli ve keyifle vakit geçirdiler.

Altınyıldız Eğitim Kurumları’nda  her yıl geleneksel olarak düzenlenen kitap şenlikleri,kitap okuma yarışmaları ve kitap okuma saatleri etkinlikleri ile ilkokul,ortaokul ve lise  öğrencilerinde  kitap okuma alışkanlığı konusunda farkındalık  oluşturmak hedeflenmektedir.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu Kitap Şenliği bu yıl da çok renkliydi. Şenlik kapsamında anaokulu öğrencileri pek çok çocuk kitapları ile tanışma fırsatı buldular. Öğrencilerimiz kitap stantları ziyaret ederek cıvıl cıvıl kitapları ilgiyle incelediler.

Her hafta farklı bir etkinlikle Kreş ve Anaokulu öğrencilerinin gelişmesine katkı sağlayan Altınyıldız Kreş ve Anaokulu Türkiye’nin gelecekte ihtiyacı olan nesilleri yetiştirmeye devam ediyor.

21 yıldır Anaokulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz.”