Altınyıldız Koleji Anaokulu velileri, 29.9.2018 Cumartesi günü düzenledikleri tanışma ve kaynaşma kahvaltısı programları ile bir araya geldi.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından hem minik öğrencilerin hem de velilerin kaynaşması amacıyla düzenlenen etkinlikler şenlik havası içerisinde geçti. Kreş ve Anaokulu velilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerinin bir araya geldiği etkinlik büyük beğeni topladı. Kahvaltı programı Altınyıldız Eğitim Kurumları Lise Kampüsü Kafeteryasında gerçekleştirildi.

Kahvaltının ardından Anaokulu bahçesine geçen veliler ve öğrenciler çeşitli etkinliklere katıldılar.

Büyük yürekli minikler anne ve babalarını kendi okullarında eğlenceli vakit geçirmek için okullarına davet ettiler.  Keyifli bir kahvaltının ardından neşeli aktivitelere geçildi. Veliler çocuklar ile yer değiştirerek eğlenceli vakit geçirmeyi tercih ettiler. Sandalye Kapmaca, Çuval Yarışı, Yumurta Taşıma, Halat Çekme, Balon Patlatma yarışmaları düzenlendi.

Sanattan kopmayan çocuklar sanatçı ruhlarını, öğretmen eşliğinde anne ve babalarına ebru sanatı ile neşeli kimliklerini yansıttılar.

Yarışlarında veliler eğlenceli vakit geçirdiler.

Renklerle dans eden çocuklar ve veliler katıldıkları Ebru etkinliklerinde seramik karo duvar panolar hediye verildi.

Diğer yarışmalarda kazanan velilere madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Öğrenci Velileri, Altınyıldız Kreş ve Anaokulu yönetici ve öğretmenlerine düzenledikleri bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ettiler. Kahvaltının ardından katıldıkları şenlikte çocuklarıyla birlikte oyunlar oynayarak, çocukluk günlerine geri döndüklerini söylediler.

Şenlikte konuşan Anaokulu Müdürü Hülya Çete, "Bu gün burada çocuklarımızın aileleriyle birlikte eğlenecekleri, hoş vakit geçirmeleri bir programı hazırlamaya çalıştık. Mükemmel eğitim ve öğretim imkânlarımızı davetliler yakından gördü.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak öğrencilerimizle, velilerimizle ve öğretmenlerimizle bütünleşerek çocuklarımıza başarılı ve iyi bir gelecek fırsatı sunuyoruz. Gelecek aylarda farklı etkinliklerde görüşmek dileğiyle iyi günler diliyorum” dedi.