İlimizin gözde okulöncesi kurumu olan Özel Altınyıldız Anaokulunda İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası nedeniyle seçim heyecanı yaşandı.

Altınyıldız´dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kura ile belirlenen 3 aday Aden Yaylaklı, Utku Okçelik ve Güneş Cebe seçimle ilgili çalışmalarını yaptılar, başkan seçildiklerinde neler yapacaklarını anlattılar. Çeşitli seçim vaatlerinde bulundular.

Okulumuzun uygun yerlerine adayların resimleri asıldı. Seçim mahalli hazırlanıp, sandık kurulu oluşturuldu. Seçimde şeffaf seçim sandığı kullanıldı. Altınyıldız Anaokulu kimlik kartları ile oylarını kullanan Anaokulumuzun sevgili öğrencileri parmak basarak oy kullandıklarını onayladılar. Oy kullanma işlemi bitip sandık açılmasına sıra geldiğinde aday öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi.

Yapılan oy tasnifi sonucunda bir günlük temsili başkanlığı kazanan öğrencimiz Utku Okçelik çok sevindi. Bütün öğrencilerimiz seçimi kazanan arkadaşlarını tek tek kutladılar.

Temsili de olsa gerçek bir seçimi aratmayan Altınyıldız Anaokulunun küçükleri adeta büyüklere taş çıkarttılar.

Çocuklarımıza bu güzel Demokrasi ve seçim heyecanını yaşatan başta Anaokulu öğretmenimiz Şengül Kurt ve Yıldızlar sınıfımızın sevgili öğrencilerine teşekkür ederiz.