Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin 9. 10. 11. ve 12 sınıflarında bugün saat 10.00’dan itibaren canlı uzaktan eğitim programları başladı.

İlk canlı derslere tüm öğrencilerin aktif olarak tamamının katılmasıyla birlikte, öğrenci ve velilerin takdir ve teşekkür mesajlarıyla geri bildirimler alındı.

COVİD-19 ile mücadele kapsamında “Evde kal”, “Hayat eve sığar“ çağrılarına tüm Altınyıldız ailesi uymakta.

Hazırlanan ders programları doğrultusunda; Evlerinizde sizlerleyiz. Her an branş öğretmenleri yanı başınızda, canlı bağlantıyla konu anlatımları, interaktif soru çözümleri ve video soru anlatımları ile eğitimleri devam edecek.

Öğrenciler, uzaktan eğitim sürecinde kendilerine sunulan ara yüz aracılığı ile derslere erişim, bilgi alma, ödev yapma, iletişim kurma gibi tüm işlemlerini gerçekleştiriyor.

Altınyıldız Kolejinde yapay zekâ tabanlı kişiye özgü dijital öğrenme platformu olan sistemimiz üzerinden bütün öğrencilerimizin eğitimi devam etmektedir.

Okulumuzda mentörlük sistemi ile görevli öğretmenlerimiz okulda, diğer öğretmenlerimiz evlerinde, öğrencilerimizi anlık takip edip,  dersler öncesinde saatlik ve günlük yoklamaları alıp, haftalık ve günlük ders programları hakkında bilgilendirme yapmaktayız.

Altınyıldız Koleji uzaktan eğitim sistemi ile öğrencilerimizin eğitim konusunda da ayrıcalıklı olmasını sağlamaktadır.

Online canlı eğitim programına bağlanmak için onlineegitim.altinyildiz.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

# Evdekalaltinyildizli    #HayatEveSığar