Altınyıldız Koleji’nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Liseleri 8.sınıfları Kabul ve Bursluluk Sınavı 3 Mart 2021 Çarşamba günü saat:14.00’da Altınyıldız Lise Yerleşkesinde çok geniş bir katılımla gerçekleşti.

8.sınıflar düzeyinde bugüne kadar en fazla öğrencinin katıldığı sınava İlimizdeki öğrenciler büyük ilgi göstermişti.

Sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte “Altınyıldız Liseleri Kabul ve Bursluluk Sınavı”na göre öğrenciler, Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri 9.sınıflarına indirimli olarak kayıt yaptırıyor.

10. 11. ve 12. Sınıflar yeni kayıt dönemi de başladı.

Nevşehir genelinde halen 9. 10. ve 11. sınıflarda öğrenim gören öğrenciler için Bursluluk Sınavı 13 Mart 2021 Cumartesi günü saat 14.00’da Altınyıldız Eğitim Kurumları Lise Kampüsünde yapılacak.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi Kabul ve Bursluluk Sınavına www.sinav.altinyildiz.k12.tr' den online olarak kayıt yapılıyor.

23 yıllık başarı iklimini her yıl artırarak devam ettiren Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri idarecileri, hedefi olan geleceğin liderleri olacak öğrencilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Her yıl üniversite sınavlarında Nevşehir 1.liklerini ve Türkiye derecelerini kazanarak büyük başarılara imza atan Altınyıldız Liseleri Türkiye’nin en seçkin liseleri arasında yer alıyor.

Akademik başarının yanı sıra bilimsel, kültürel ve spor alanlarında Dünya, Avrupa, Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Liseleri, Nevşehir halkının en çok takdir ve tercih ettiği özel liseleri bünyesinde bulunduruyor.

En başarılı sonuçları kazanan öğretmen kadrosu kalitesi ve tecrübesiyle Türkiye’nin en seçkin öğretmen kadroları arasında yer alıyor.