Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, 2021 Ocak ayında yapılan Karekök ve Özdebir yayınları Türkiye geneli denemelerde elde ettikleri başarılar ile online eğitimde de Altınyıldız Koleji farkını ortaya koydu.

Karekök yayınları Türkiye Geneli sınavında Altınyıldız Koleji Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi Mehmet Fatih Şahin Türkiye 2.si, Elif Azra Karakoç aynı puanla Türkiye 2.si, Rana Kara Türkiye 4.sü, Gülsena Kumbıçak aynı puanla Türkiye 4.lüğü derecelerini alarak, Türkiye geneli ilk 50’de 10 Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi yer aldı.

10.sınıf öğrencilerinden Furkan Eren Türkiye 14.sü, Berkay Hasan Uslu Türkiye 47.si, 11.sınıf öğrencisi Ayşe Rüveyda Çiftci Türkiye 24.sü oldu.

Özdebir yayınları Türkiye geneli TYT-AYT sınavında Altınyıldız Fen Lisesi öğrencilerinden Berke Yağmuroğlu il 2.si. Saadet Özer il 3.sü, Göktürk Gök il 4.si odu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç, “Pandemi sürecinde öğretmenlerimiz emeklerini esirgemeden online derslerde öğrencilerimize eğitim vermektedirler. Sabırla işleyen bu süreçte öğrencilerimizin başarıları için uzaktan her türlü desteği veriyoruz ve yanlarında duruyoruz. Türkiye geneli denemelerde öğrencilerimizin elde ettiği bu başarılar tüm Altınyıldız ailesine büyük moral vermektedir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi ve velilerini tebrik ederiz.” dedi.