Yapılan açıklama şu şekilde: “Altınyıldız İlköğretim Kurumu 10. geleneksel kitap şenliğimizin 2.gününde öğrencilerimiz yazarlarımızla buluşmaya devam ediyor.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunun geleneksel kitap şenliği devlet okullarından büyük ilgi gördü. Gruplar halinde ve bireysel olarak devlet okullarındaki öğrenciler okulumuza gelerek kitap şenliği kapsamında okulumuza gelen yazar ve şairlerin söyleşilerine ve imza günü etkinliklerine katıldılar.

Bugün saat 10.00’da Ünlü Çocuk kitapları yazarı Nehir Yarar ile Saat 11.00’de Aytül Akal ile buluşan Devlet okullarından gelen misafir öğrencilerimiz ve Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri okudukları kitapların yazarlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Onlarla sohbet etme fırsatı bulan misafir öğrencilerimiz ve okulumuz öğrencileri sordukları sorular ile yazarlarımızı şaşırtmayı başardılar.

Kitap şenliğimiz aşağıda belirtilen gün ve saatlerde söyleşi ve imza günleriyle devam edecektir.

   Okay Tiryakioğlu

   16 Ocak Çarşamba 

Saat 10.00

   Nilay Yılmaz

   16 Ocak Çarşamba 

Saat 14.00

   Mavisel Yener

   17 Ocak Perşembe

Saat 10.00

   Serhan Büyükkeçeci 

   17 Ocak Perşembe

Saat 14.00

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak kitap şenliği etkinliklerimize katılarak bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinliklerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen, öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kitapları seviniz, onlar yaşamınızı daha çekici bir hale sokacak, size dostça hizmet ederek düşüncelerin, duyguların ve olguların dolaşık ve gürültülü karmaşasında, yolunuzu bulmanıza yardım edecek, kendinize ve başkalarına saygı duymayı öğretecek, yüreği ve aklı dünya ve insanlık sevgisiyle dolduracaktır.”