Kurum Müdürü Mehmet Eravcı kurulda yaptığı konuşmada sınıf öğretmenleri Neriman İpekçi, Mahire Öztürk, Fen Bilimleri Öğretmeni Vesile Değerlier´e kuruma ve eğitim sistemine olan katkılarından, verdikleri emekten dolayı kendilerine teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Yapılan konuşmalarda Neriman İpekçi, “Gururluyum, mutluyum. Üzüntümü paylaşan bana kucak açan Altınyıldız Koleji yönetim kuruluna, saygı değer müdürüme, okul personeline teşekkür ediyor, okulumun başarısının daha da artarak devamını diliyorum. Okulumu, öğretmen arkadaşlarımı çok seviyorum. Hoşça ve sevgiyle kalın” diye konuşurken,

Mahire Öztürk ise açıklamasında “17 yıldır büyük bir mutlulukla çalıştığım Altınyıldız Eğitim Kurumlarının bir üyesi olmaktan her zaman gurur duydum. Ayrılırken yetiştirmeye çalıştığım öğrencilerimden, edindiğim dostluklardan, bizden desteğini esirgemeyen değerli idarecilerimizden izleri her zaman yüreğimde taşıyacağım. Herkese bundan sonraki yaşantısında sağlık, başarı dolu günler dileyerek hoşçakalın diyorum” dedi.

Fen Bilimleri Öğretmeni Vesile Değerlier ise “2002 yılında üniversiteden mezun olur olmaz çalışmaya başladığım kurumumdan 14 yılın sonunda tayin olduğum için ayrılıyor olmanın burukluğu içindeyim. Büyük özveri ve emek ile dolu dolu yıllar geçirdiğim kurumunun bana kattığı etik değerleri ve başarma azmini bundan sonra çalışacağım kurumlara da taşıyacağım.

Her zaman gayret gösteren çalışmanın yerinde olan Müdürüm Mehmet Eravcı´ ya ve Genel Müdürümüz Serhat İğdeci´ye ve bütün idareci ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Benim içinde bir kolejden daha fazlası olan Altınyıldız eğitim kurumlarına edindiğim deneyimleri ömrümün sonuna kadar unutmayacağım” diye konuştu.

Kurum tarafından yapılan açıklamada Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz ifadesi kullanıldı. Mehmet KARACA

 

/images/haberler/resimler/2016-6/22/1242560718137.jpg