Çeşitli alanlarda Nevşehir, Türkiye, Avrupa ve Dünya dereceleri kazanarak Türk Milli Eğitiminin gururu olan Altınyıldız da Lise 9.sınıf kayıt takvimi açıklandı. 29 Haziran 2016 Çarşamba günü TEOG ortak sınavlar neticesinde oluşan Yerleştirmeye esas olan (YEP) ile öğrenci alacak;

Özel Altınyıldız Fen Lisesi, Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi, Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 9.Sınıf kayıtları, puan üstünlüğü sırasına göre 30 Haziran 2016 Perşembe Günü başlayacak ve 14 Temmuza kadar devam edecek. Yapılan açıklamada bu tarihten sonra kesin kayıtlar sonucunda boş kontenjanlara göre öğrenci kaydı yapılacağı bildirildi.

              

Altınyıldız Koleji TEOG Puanlarınızı Ödüllendiriliyor

Türkiye´nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji Lise 9.sınıf kayıtlarında öğrencilerin TEOG başarıları ödüllendiriliyor. Özel Altınyıldız Fen Lisesi, Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi, Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıfa kayıt olacak öğrencilere başarılarına göre % 100 burs imkânı verebiliyor. Altınyıldız Koleji 2016-2017 9.Sınıf kayıtlarında TEOG puanlarına % 100´e varan burs imkanı tanıyan Kolej, toplam 9 sınıf kontenjanlarını açıkladı.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi

9.sınıflar

4 Şube

96 Öğrenci

 Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi

9.sınıflar

4 Şube

96 Öğrenci

Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

9.sınıflar

3 Şube

76 Öğrenci

 

Altınyıldız Koleji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Nevşehir´in en büyük, Türkiye´nin en başarılı eğitim kurumları arasında yer alan Altınyıldız Eğitim Kurumlarına büyük teveccüh gösteren velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor kurumlarımızı başarıdan başarıya koşturan kurucu, yönetici, öğretmen ve personelimize şükranlarımızı sunuyoruz.

“Başarılı bir gelecek, iyi bir üniversite için Altınyıldız koleji”ni seçin” ifadelerine yer verildi. Mehmet KARACA