Altınyıldız Liseleri Giriş ve Bursluluk Sınavına katılan öğrencilere %100 varan burs imkânı.

Yapılan açıklama şu şekilde: “İlköğretim 8.sınıf öğrencilerinin katılacağı Altınyıldız Liseleri Giriş ve Bursluluk Sınavı 6 Ocak 2019 Pazar saat:10.00’da Altınyıldız Eğitim Kurumları Lise Yerleşkesinde yapılacaktır.

Sınavlara katılmak için öğrencilerin herhangi bir kayıt yaptırmasına gerek bulunmamaktadır.

Sınav saatinden yarım saat önce öğrenciler Nüfus Cüzdanları ya da fotoğraflı kimlikleriyle hazır olacaklar.

Sınava katılan her öğrenciye sınav katılım indirimi,

Başarı sırasına göre % 100’e kadar Başarı Bursu verilecek.

Başarı ve İndirim Burslarında sadece büyük olan indirim uygulanır.

Altınyıldız Koleji Türkiye'nin en kaliteli, en başarılı eğitim kurumları arasında yer almakta, her yıl LGS ve Üniversite sınavlarında birincilikler kazandırarak, öğrencilerine kaliteli bir eğitim öğretim fırsatı sunmaktadır.

Her yıl yapılan Bursluluk Sınavında ve Kayıt döneminde öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir ilgi gören Altınyıldız Koleji, başarılarıyla eğitimde MARKA eğitim kurumu olmuştur.

Güçlü, tecrübeli idareci ve öğretmen kadrosuyla, mükemmel okul kampüsünde, her yıl yeni eğitim donanımlarının kazandırıldığı Altınyıldız Koleji başarılı uygulamalarıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından defalarca ödüllendirilmiştir.

Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencileri, Hafta sonu kursları, hafta içi etütleri ve Altınyıldız Test yayınlarıyla sınavlara hazırlamakta, her yıl Nevşehir ve Türkiye dereceleri kazanmaktadır.

Altınyıldız Koleji Lise Giriş ve Bursluluk Sınavı

İlimiz genelinde 8.sınıflarda halen öğrenim gören öğrencilerinin ücretsiz olarak katılacakları sınavlarda Özel Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi 2019-2020 9. sınıf kayıtlarında  %100'e kadar Burs verilmektedir.”

Sınav Tarihi:          

6 Ocak 2019              Pazar                 Saat:10.00’da                      Altınyıldız Eğitim Kurumları