ALTINYILDIZ  KOLEJİ  ÖĞRENCİLERİYLE  ÜNİVERSİTE  TANITIMI  YAPILDI.

 

         2011  Üniversite  Yerleştirme Sınavlarında  Nevşehir?deki ilk 5 derecenin                       4 derecesini kazanan  Altınyıldız  Koleji  öğrencileri,  2011  Üniversite  Sınavlarına  yoğun bir şekilde  hazırlanıyorlar.

         Altınyıldız Test Yayınları, Konu Tarama Testleri ve Deneme Sınavları  uygulamalarının  yanı sıra  öğrencilere bire bir Rehberlik Hizmetleri verilmektedir.

         Altınyıldız  Eğitim  Kurumlarının  başarılarında güçlü, başarılı ve tecrübeli öğretmen kadrosu ile mükemmel fiziki  kolej ortamı  önemli bir yer tutmaktadır.

         Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Rıfat  Kamaşak  başkanlığında heyet, Altınyıldız  Koleji  Anadolu  Lisesi  ve Fen Lisesi  11. ve 12. sınıf öğrencilerine  konferans  verilmiştir.

         Üniversite  tanıtımını  amaçlayan  konferansta, Altınyıldız Kolejine büyük önem verdiklerini belirten Rıfat Kamaşak,  başarılarından  dolayı  öğrencilerimizi  kutlamıştır.

         Konferans sonunda öğrencilerimiz  üniversiteler  hakkında bilgi  sahibi  olmuşlar,  konferansın başarılı geçtiği belirtilmiştir.