Altınyıldız Koleji Müdürlüğünden yapılan açıklamada ?2014?2015 Eğitim?Öğretim yılı 2. yarıyılında öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.


Öğrencilerimizin  birinci yarıyılda göstermiş oldukları gayret ve azmi 2. yarıyılda da güçlendirerek devam ettireceklerine yürekten inanıyoruz.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında kaliteyi bir yaşam şekli olarak benimseyen ve özümseyen, verdikleri destekle eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz.

2014-2015 eğitim öğretim yılı 1.yarıyılında öğrencilerimiz birbirinden anlamlı başarılar kazanarak hem Nevşehir?in hem de Türkiye?nin gururu olmuştur.

TEOG ve Üniversite sınavlarında her yıl artırılarak kazandığımız başarılara spor, sanat ve kültür alanlarında elde edilen sonuçlar eklenmektedir.

Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak 2015 yılında tamamlanacak bölgemizin en büyük kreş ve anaokulunun yapımına başladık. Eğitimde marka okul olan ?Türkiye?nin Örnek Okulu? Altınyıldız Koleji ailesinin 2. yarıyılda da başarılarının devamını diliyoruz? ifadeleri kullanıldı. Haber: Erdal Kesici