Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80.yıldönümü dolayısıyla Altınyıldız Koleji’nde Atatürk Fotoğrafları Sergisi açıldı.

Atatürk Fotoğrafları Sergisi açılışına Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

60 Atatürk Fotoğrafının yer aldığı sergi Atatürk Haftası boyunca Altınyıldız Liselerinde ziyarete açık olacak.

Açılış töreninde konuşan Genel Müdür Serhat İğdeci,

”Büyük önder Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80.yılında minnet ve rahmetle anıyoruz. Programlar, sergiler ve çeşitli etkinliklerle aziz hatıralarına duyduğumuz saygı ve sevgiyi ifade ediyoruz.

Sevgili gençler, çok zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimizi her türlü zorluklara karşı koruyacaksınız. Devletimizi ve ulusumuzu daha güzel günlere ulaştıracaksınız. Sizler Atamızın ve Milletimizin ideallerini gerçekleştireceksiniz. Atatürk’e, Şehitlerimize ve Gazilerimize minnettarız.

Aziz ruhunuz şad olsun” dedi.

Atatürk Rozetleri Yakalarda!

Altınyıldız Koleji öğrencileri Atatürk Haftası münasebetiyle Atatürk fotoğraflarını yakalarına taktılar. Ayrıca Atatürk tişörtleri giyen öğrenciler Büyük Önder Atatürk’ü özlem ve gururla andıklarını söylediler.

Atatürk Panoları Düzenlendi.

Altınyıldız Koleji sınıfları, koridorları 10 Kasım Atatürk Haftası görselleriyle donatıldı. Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak hazırlanan Panolarda tema “Atatürk Sevgisi” oldu.