Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Altınyıldız Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, İl Müftüsü Yakup Öztürk´ü makamında ziyaret ederek haftalarını kutladı, çiçek ve plaket takdim ettiler.

İl Müftüsü Yakup Öztürk´ün şahsında tüm Din Görevlilerinin haftasını kutlayan Altınyıldızlılar, camilerin ve din görevlilerin toplum hayatımızın en önemli değerlerinden olduğunu ifade ettiler.

Altınyıldız Koleji Müdürlüğü tarafından takdim edilen plakette başarılı çalışmalarından dolayı İl Müftüsü Yakup Öztürk´e ve Diyanet mensuplarına teşekkür edildi.

İl Müftüsü Öztürk; Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç, Müdür Yardımcısı Korhan Aslaner, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nurettin Şahin, Edebiyat öğretmeni Ali Güven, öğretmenler ve öğrencilere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, günün anısına ziyarette hazır bulunan öğrenci ve öğretmenlerimize çeşitli kitaplar hediye ettiler.

Nevşehir´e Külliye yapımı ve diğer hizmetler ile büyük hizmetleri olan İl Müftümüz Yakup Öztürk ve tüm din görevlilerimize şükranlarımızı sunuyor, görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.