Özel Altınyıldız Koleji´nin düzenlemiş olduğu 5.Nevşehir Geneli Geleneksel 8.Sınıflar Kitap Okuma Yarışması 10.04.2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Altınyıldız Eğitim Kurumları, hayatın her alanına dokunarak gençlerin gelişimini bir bütün olarak sağlamayı misyon edinmiş, bu amaç doğrultusunda pek çok sosyal, kültürel ve sportif faaliyetin içerisinde yer almıştır.

Her yıl, Nevşehir genelindeki bütün 8.sınıflar arasında, dikkatleri yazarlara ve kitaplara çekmek, kitap okumaya olan ilgiyi arttırmak, öğrencinin kendine güven duygusunu geliştirmek, öğrenciye okulunu temsil etme bilincini kazandırmak, bu yarışmayı planlarken okulumuzun temel hedefi olmuştur.

26 Ortaokulun yarıştığı, kaybedenin olmadığı etkinlik şenlik havasında gerçekleşti.

Yarışmaya katılarak, öğrencileri ve öğretmenleri tek tek ödüllendiren Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yapılan etkinliğin çok başarılı olduğunu belirterek Altınyıldız Eğitim Kurumlarını kutlamıştır.

1,2. ve 3. olan okullarımıza altın, ayrıca yarışmaya katılan bütün öğrencilere ve danışman öğretmenlerine "Plaket", "Başarı Belgesi" ve "Kitap" hediye edilmiştir.

5.Kitap Okuma Yarışmasına Katılan Okullar,

23 Nisan Ortaokulu, 75.Yıl Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Çardak İmam Hatip Ortaokulu, Derinkuyu İmam Hatip Ortaokulu, Özyayla Ortaokulu, Uçhisar Haydar Çankaya Ortaokulu, Gazi Osman Paşa Ortaokulu, Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulu, Damat İbrahim Paşa Ortaokulu, Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Derinkuyu Şehit Selçuk Karabakla Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Ortaokulu, Ahmet Ergün Ortaokulu, Alparslan Ortaokulu, Mehmet Gülen Ortaokulu, Ali Baran Numanoğlu Ortaokulu, Ürgüp Atatürk Ortaokulu, Derinkuyu Fatih Ortaokulu, Göre Ortaokulu, Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulu, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Kaymaklı Atatük Ortaokulu, Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Semih Turgut Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu.

Yarışmaya katılan tüm okullar Altınyıldız Ailesine teşekkür ederek büyük bir kültür hizmetini gerçekleştirdiklerini belirttiler.