Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri, tecrübeli ve başarılı öğretmen kadrosu tarafından yetiştiriliyor.

Altınyıldız Koleji’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Açık hava oyunları, yaz partileri ve çimlerde piknikler yaptılar. Çocuklar doğayla buluştuklarında öğrenmekten zevk alan, meraklı, araştırmacı, gözlem yapan, çözümler üretebilen, daha sağlıklı yaratıcı, stressiz ve mutlu çocuklar olabilirler.

İçeride çocuk kalmasın, onları açık havaya çıkarın, hem de bugün şimdi!

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu’nun 2 bin metrekare bahçesinde, doğayla baş başa bir ortamda öğrenciler çocukluklarını yaşarken, mutluluklarına mutluluk katıyor.

Kreş ve Anaokulu bahçesinde bulunan trombolinde dakikalarca zıplayan çocuklar, oradan hayvanat bahçesine geçip hayvanları seviyor. İsteyen öğrenciler Trafik pistinde akülü araçları kullanıyor. Çocuk oyun bahçesinde, Halı sahada istedikleri kadar eğleniyorlar. Çocuklar, oyun stantlarında, güvenli bir ortamda eğleniyor.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu’nda hemen hemen her gün bu güzellikler yaşanıyor.

Uygulamalarıyla herkesi hayran bırakan Altınyıldız Kreş ve Anaokulu’na her geçen gün daha fazla rağbet oluyor. Bölgemizin en modern, en donanımlı Kreş ve Anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda çağdaş eğitimin ve öğrencilerin ihtiyaç duydukları her şey var.

Nevşehir’in ve bölgemizin en büyük okul öncesi eğitim kurumu olan Altınyıldız’da spor salonu, cep sinema, teknoloji sınıfları, montessori sınıfları, uygulama mutfakları, dev oyun salonları, 2000 m2 bahçe ve açık-kapalı oyun alanları, halı saha, sera, trambolin, trafik eğitim pisti, hayvanat bahçesi bulunmaktadır. Kapalı ısıtmalı yüzme havuzundan da yararlanan Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri, tecrübeli ve başarılı öğretmen kadrosu tarafından yetiştirilmektedir.”