Kaliteli ve çağdaş eğitim fırsatını kaçırmayın

Doğayla baş başa, yemyeşil bir ortamda her türlü sağlık tedbirleri alınarak Haziran ayından itibaren ara vermeden eğitime devam eden Altınyıldızlılar, zorlukları birlikte aşarak öğrencileri mutlu ve başarılı bir geleceğe hazırlıyor.

Nevşehir’de “TSE Okulum Temiz” belgesi alan ilk özel eğitim kurumu olan Altınyıldız; maske, mesafe ve hijyene büyük önem vererek öğrencilerini bilinçlendirerek, temizlik kurallını çok küçük yaşlarda öğretiyor. Salgına karşı her türlü tedbirin alındığı kurumda HES kodu kontrolleri, ateş ölçümleri, el dezenfektanı, kurum dezenfektan edilmesi düzenli olarak yapılıyor. 

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu 3 bin 500 metrekare kapalı alanı, 2000 metrekare açık alanı, oyun parkları, seralar, hayvanat bahçesi, trafik eğitim pistleri, halı futbol sahası, sinema salonları, yemekhane, mutfak uygulama alanlarıyla öğrencilerine dünya standartlarında bir eğitim fırsatı sunuyor. Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Eğitim Kurumları anaokulu eğitimine büyük önem veriyor.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri güne her gün spor yaparak başlıyor. Müzik eşliğinde yapılan spor öğrencileri güne mutlu başlatıyor. Arkasından tempolu, dolu dolu bir eğitim öğretim süreci başlıyor. Sınıflarda yapılan öğretici ve eğitici etkinliklerin yanı sıra Beden Eğitimi, Yoga, Akıl Oyunları, Müzik, Robotik Kodlama, İngilizce, Drama, Montessori, Satranç, Halk Oyunları ve okuma yazma çalışmaları ile öğrenciler ilkokula hazırlanıyor.

Dopdolu içerik ve fiziki koşullarla eğitime hız kesmeden devam eden Altınyıldız Kreş ve Anaokulu, seyreltilmiş sınıflarda birbirinden başarılı ve tecrübeli öğretmenlerle 2020-2021 eğitim öğretim yılında güvenle çocukları geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Altınyıldız Koleji yetkilileri Nevşehir halkının kayıtlara gösterdiği ilgiye teşekkür etti.