Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan programda Anaokulu Müdüresi Hülya Çete konuşma yaptı. Ardından program çeşitli etkinliklerle devam etti. Kep atma töreninin ardından öğrencilere diplomaları ve hediyeleri takdim edildi.

Altınyıldız Anaokulu Müdüresi Hülya Çete ve Altınyıldız Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdüresi Hande Özaltın yaptığı açıklamada; “2020-2021 eğitim öğretim yılında güzel ve verimli bir dönem geçirdik. Başarıya okul-öğrenci ve önem veren ailenin birlikte hareket etmesiyle ulaşılır dedik. Birlikte hareket ederek başarıya tam 23 yıldır alıştık. 23 yıldır tanınmış ve kendini ispatlamış kaliteli bir eğitim kurumu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu kendine emanet edilmiş olan çocuklarımızın, geleceğimizin hizmetindedir.

Temel insanı değerler doğrultusunda, öğrenci merkezli, sürekli kendini yenileyen Atatürk’ün demokrasiye barış ilkelerine bağlı her çocuğumuzun bir birey olduğu gerçeğini hiç bir zaman aklımızdan çıkarmadan, her bir öğrencimizi ayrı ayrı ele alıp, her birine ayrı özen ve dikkati gösterdik. Eğitim sürecimiz, öğrencimizi dünyaya evrensel açılımını sağlayan sorumluluklarını almaya yöneliktir. Eğitim kadromuzda esas olan; herkesin insanca gelişimine olanak sağlamaktır. Sürekli gelişen ve düşünme tarzlarının değiştiği bir dünya da mutlu, huzurlu kendi sorunlarını çözebilen, çözüm yollarını bulabilen evrensel eğitimde yer alan öğrencilerimizi güvenle geleceğe taşıyacak bir yol sunmaktır. Bu sorumluluğumuzun bilincinde olup,  bunu başarmanın mutluluğunu gururunu yaşıyoruz.

Kurumumuz da emeği geçen öğretmenlerimize ve bizimle hareket eden her zaman yanımızda olan saygıdeğer velilerimize teşekkür ederiz. Sevgili çocuklarımıza öğrenim hayatlarında bol başarılar diliyoruz.” dedi.