İlimizin örnek okulu Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri 4 Ekim Hayvanları koruma gününü okul bahçesindeki hayvanat bahçesinde kutladılar.

Özel Altınyıldız Anaokulu öğretmeni ve zümre başkanı Şengül Kurt öğrencilere; hayvanları korumamız gerektiği,hayvanlarında insanlar gibi canlı varlık olduklarını, sevgiye ve şefkate ihtiyaçları olduğunu anlattı.Çevremizde gördüğümüz hayvanlara kötüdavranılmaması, aksine onlara sevgiyle yaklaşılması gerektiği, aç kalan hayvanlara yiyecek verilmesi gerektiğini söyledi. Yaklaşan kış mevsiminde kar yağınca hayvanların yiyecek bulmakta zorlandıklarını belirten zümre başkanı Şengül Kurt, kışın balkonlarımıza ve pencerelerimizin önüne, sokağımızın uygun yerlerine hayvanlar için yiyecek konulması gerektiğini söyledi.
Bir grup öğrenci okulumuzun bahçesindeki hayvanlara yiyecek vererek, onları severek hoşça zaman geçirdiler.Zümre başkanı Anaokulu öğretmeni Şengül Kurt , okulumuzun bahçesinde hayvanat bahçesi olması nedeniyle öğrencilerimizin çok şanslı olduklarını söyledi.Hayvanat bahçesinde emeği geçen herkese çok teşekkür etti.