Okul bahçesinde açılan modern eğitim pistinde akülü araba, akülü motor ve bisikletlere binerek öğretmenleri rehberliğinde trafik eğitimi alan öğrenciler bu uygulamadan oldukça mutlu oluyorlar.

Yapılan bu çalışma ve uygulamaları yakından takip eden veliler, böyle modern, donanımlı bir okulda öğrenim gördükleri için çocuklarının Nevşehir´in en şanslı öğrencileri olduğunu belirtiyorlar.

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda trafik eğitiminin yanında, at binciliği, yüzme, montessori, İngilizce, müzik, beden eğitimi, bale, jimnastik, satranç, drama, astronomi dersleri alanında uzman öğretmenler tarafından veriliyor.

Bölgenin ve ilimizin en modern, en donanımlı, fiziki olarak görülmeye değer Kreş ve Anaokulunda öğrenciler en güzel şekilde hayata hazırlanıyor.

Diğer taraftan 2016-2017 eğitim öğretim yılı öğrenci kayıtlarının devam etmekte olduğu ifade edilirken kayıtlara gösterilen büyük ilgi için Nevşehir halkına teşekkür ederiz açıklaması yapıldı.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda öğrenim görmenin, sağlıklı, mutlu ve başarılı yarınlar demek olduğu söylendi. Haber: Fatma Gedik

 

/images/haberler/resimler/2016-6/8/1242240031893.jpg