Yapılan açıklama şu şekilde: “Kaliteli ve çağdaş eğitim anlayışı, modern okul kampüsü, güçlü, başarılı öğretmen kadrosuyla, hem akademik, hem sosyal başarıda en önde kurum olan Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinin başarıları Türkiye’nin sınırlarını aşarak, Uluslararası alanda kazanılan dereceler Türkiye’nin gururu oluyor.

Nevşehir'in en büyük, en donanımlı ve en başarılı liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları, 2018 Üniversite Yerleştirme sonuçlarında yeni başarılar kazanmıştır.

Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Koleji, her lisenin rüyasını süsleyen, kazanılması çok zor olan fakültelere öğrencilerini her yıl yerleştirmeye devam etmektedir.

2018 yılında üniversite kazanan 144 öğrencisiyle, 17 yılda 1259 öğrencisine üniversite kazandıran Altınyıldız Liseleri, Nevşehir 1.liklerinin yanı sıra Türkiye 87.liği ile başarılarını taçlandırdı.

18 TIP, 60 Mimarlık ve Mühendislik, 2 Diş, 6 Fizik Tedavi - Diyetisyenlik, 10 Eğitim, 10 Hukuk-Kamu, 2 İşletme-İktisat, 36 Sağlık Bilimleri ve Diğer, kazanan Altınyıldız Liseliler büyük gurur yaşamaktadır.

Altınyıldız Liseliler ODTÜ, İTÜ, Boğaziçi, Hacettepe, Ankara, İstanbul Üniversitesi gibi seçkin üniversitelerin fakültelerinde yüksek öğrenime devam etmektedir.

Bilim Olimpiyatları ve Spor alanında ise bugüne kadar;

Liselerarası Bilim Olimpiyatları: Dünya 1.liği,2.liği,

Tübitak Proje Yarışması: Bölge ve Türkiye 1.liği, Türkiye 4.lüğü,

Atletizm: Dünya 3.lüğü, Balkan ve Türkiye 1.liği,      

Teakwando Avrupa 1.liği, Dünya 3.lüğü,

Kız-erkek lise takımlarımız; atletizm, futbol, futsal, voleybol, basketbol, satranç, boks, hentbol, taekwando Nevşehir birincilikleri ve bölge dereceleri Altınyıldız liseliler kazanmıştır.

2018-2019 Öğretim yılında; Altınyıldız Koleji Lise Kız Basketbol takımı Nevşehir Birincisi olurken, Lise Erkek basketbol takımı Nevşehir 2.olarak büyük bir başarı daha kazandılar.

Altınyıldız Koleji Lise Genç Erkek Futbol Takımı 2018-2019 öğretim yılında grubunda 1. olarak yarıfinal maçlarına katıldı.

Milli atletimiz Ömer Şen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusunda Türkiye Birincisi oldu. Satranç İl Birinciliklerini, ikinciliklerini, üçüncülüklerini öğrencilerimiz kazandı.

Altınyıldız Eğitim Kurumları, akademik başarıyla birlikte öğrencilerini her alanda dolu dolu yetiştirirken eğitimde Marka Okul olarak Türkiye’de eğitime önemli hizmetler vermeye devam etmektedir.

Öğrencilerimizi ve yetişmelerinde emeklerini esirgemeyen yönetici, öğretmen ve velilerimizi kutlarız.”