Yapılan açıklama şu şekilde: 2018 LGS puanlarına göre Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi 9. sınıflarına indirimli kayıtlarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir.

2018-2019, 9.Sınıf Kayıtlarında LGS puanlarına % 100’e varan burs imkanı tanıyan Altınyıldız Koleji'nde, bir çok sınıfta kontenjanlar dolmuş durumda.

Velilerimize Göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Türkiye'nin en başarılı liseleri arasında yer alan Altınyıldız Liseleri; Mükemmel kampüsü, başarılı öğretmen kadrosu ve 20 yıllık tecrübesiyle yanı başınızda.

Birikim ve tecrübe ile elde edilen başarıları her yıl daha da ileri taşımayı amaç edinmiş olan Altınyıldız Liseleri geçtiğimiz yıl ve önceki yıllarda olduğu gibi Türkiye dereceleri ve Nevşehir 1.’liklerini daha da yukarıya taşıma idealini sürdürmektedir.

Mezun verdiğimiz 16 yılda 98’i Tıp Fakültesi olmak üzere toplam 1115 öğrencimizi Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

2017 LYS Nevşehir Şampiyonu Öğrencilerimiz;

10 Tıp Fakültesi, 10 Diş Hekimliği Fakültesi, 6 Hukuk, 5 Fizik Tedavi Reh - Eczacılık - Diyetisyenlik, 52 Mühendislik-Mimarlık, 29 Eğitim - İşletme - İktisat, 20 Sağlık Bilimleri Fakültesi ve diğer fakülteler olmak üzere, Boğaziçi, Hacattepe, ODTÜ, Ankara, Bilkent, İTÜ, İstanbul Üniversitesi Gibi Türkiye'nin seçkin üniversitelerine yerleşmişlerdir.