Yapılan açıklama şu şekilde: “Altınyıldız Eğitim Kurumları Liseleri üniversite hazırlık çalışmalarını her geçen gün artırarak devam ettiriyor.

Yaz tatilinden itibaren öğrencilerin eksik konularını tamamlama çalışmalarını sürdüren Altınyıldız Liseleri Yönetimi, öğrencilerin eksik konularını tamamlamak için bireysel, sınıf ve konferans çalışmaları gerçekleştiriyor.

Öğrencilerin alanlarında görmedikleri TYT’de soru gelen bazı derslerdeki eksiklikleri giderilirken, deneme netlerinde artış sağlanıyor.

Her yıl üniversite sınavlarında Nevşehir 1.’liklerini ve Türkiye derecelerini kazanarak büyük başarılara imza atan Altınyıldız Liseleri Türkiye’nin en seçkin liseleri arasında yer almaktadır.

2018 Üniversite sınavlarında Nevşehir 1.’liklerini ve Türkiye derecelerini kazanan Altınyıldızlılar her yıl başarı geleneğini devam ettirmektedir. Akademik başarının yanı sıra bilimsel, kültürel ve spor alanlarında Dünya, Avrupa, Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Liseleri, Nevşehir halkının en çok takdir ve tercih ettiği özel liseleri bünyesinde bulundurmaktadır.

En başarılı sonuçları kazanan öğretmen kadromuz kalitesi ve tecrübesiyle Türkiye’nin en seçkin öğretmen kadroları arasında yer almaktadır.

Altınyıldız test yayınları, soru bankası ve deneme sınavları yayınlarının özenle seçilmesi, hafta içi derslerde, hafta sonu kurslarında birebir ve sınıf etütlerinde öğrencilerin ihtiyaç duydukları bilgi ve becerilerin kazandırılması çalışmaları başarılarımıza katkı sağlıyor.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Liseleri olarak Türkiye’nin liderlerini,  Altınyıldız’larını yetiştirmeye devam ediyoruz.”