1. Veli toplantısı takvimine göre 12.sınıflar veli toplantıları 1 Kasım Pazartesi günü saat 17.30’da, 11. sınıflar veli toplantıları ise 2 Kasım Salı günü saat 17.30’da yapıldı.

10. Sınıflar veli toplantıları 3 Kasım Çarşamba günü saat 17.30, 9. sınıflar veli toplantıları 4 Kasım Perşembe günü saat 17.30’da gerçekleştirilecek. Veli toplantıları Altınyıldız Liseleri konferans salonunda düzenleniyor.

2021-2022 Eğitim öğretim yılı 1. dönem çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla pandemi sürecinde bulunulması nedeniyle öncelikli olarak öğrenci ve velilerin sağlık durumları görüşüldü. Veliler ile karşılıklı bilgi alışverişi sağlandı. Velilerin eğitim öğretim süreci ile ilgili merak ettikleri hususlar aydınlatıldı.

Öğrenci velileri, mezun verilen 20 yılda olduğu gibi 2021 yılında da “Toplu ve Yüksek Başarı” geleneğiyle yine zirvede yer almaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

2021 Üniversite sınavlarında Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Koleji öğrencileri, yerleştirme sonuçlarında Türkiye’nin en gözde üniversitelerini kazanma başarısı gösterdi.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liseleri öğrencileri 2021 YKS sonuçlarında 2 Boğaziçi Üniversitesi (İşletme, PDR) 2 Koç Üniversitesi (Hukuk Fakültesi Burslu) 2 Sabancı Üniversitesi (İngilizce Mühendislik Burslu) 1 Koç Üniversitesi (Tıp Fakültesi Burslu) 1 TOBB Üniversitesi (Tıp Fakültesi Burslu) 1 Hacettepe Üniversitesi (Tıp Fakültesi) 1 Cerrahpaşa (Tıp Fakültesi) olmak üzere toplam 9 Tıp Fakültesi; 1 Hacettepe Üniversitesi (Elektrik Elektronik Mühendisliği), 2 Diş Hekimliği, 5 Hukuk Fakültesi, 1 Eczacılık Fakültesi ve daha nice seçkin üniversiteleri kazanma başarısı gösterdi.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liseleri 2022 üniversite sınavlarında hedeflenen başarıya ve hayatları boyunca mutlu bireyler olarak yaşayabilmeleri için öğrencileri her türlü bilgi, beceri ve donanımla yetiştiriyor.

Altınyıldız Koleji,  öğrenci – veli - okul yönetimi iletişiminin etkili şekilde sağlandığı veli toplantısına katılımlarından dolayı tüm velilere ve öğretmenlere teşekkür ederek sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diledi.