Altınyıldız Kolejliler Nevşehir’e ve Türkiye ekonomisine katkılarından dolayı BlokBims Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ertaş, Mustafa Ertaş ve BlokBims yetkililerine plaket ve çiçek takdim etti. 

Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, Müdür Yardımcısı Korhan Aslaner, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen teknik gezide;

BlokBims Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş, öğrencilere BlokBims tesislerinde hammadde olan Pomza madeninin çıkartılmasından üretim aşamasına kadar geçirdiği evreleri ve Blokbims yapım aşamalarını örneklerle anlattı.

Yapılarda BlokBims, BlokBims’in Özellikleri ve Kullanım alanları konularında öğrenciler bilgilendirdi.

Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesinin Nevşehir BlokBims Entegre Tesislerine düzenledikleri teknik gezi kapsamında öğrenciler,  BlokBims bünyesine bağlı Güneş Enerji Santralinin kurulu olduğu alanı gezip, sistem hakkında bilgi sahibi oldular.

Öğrenciler geziden duydukları memnuniyeti dile getirirken bu tür gezilerle derslerin daha iyi anlaşıldığını, teoriyi pratikle birleştirdiklerini ifade ettiler.

Ertaş Grup bünyesinde bulunan Türkiye’nin en büyük Bims Entegre Tesisleri olan BlokBims yönetimine ve personeline Altınyıldız ailesine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.