Yapılan açıklama şu şekilde: Her yıl olduğu gibi bu yıl da Altınyıldız Koleji yöneticileri ve öğretmenleri üniversite sınavında öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Öğrencilerini sınava girecekleri okullarda ziyaret eden Altınyıldızlılar, moral ve motivasyonları en üst seviyelere çıkartarak, öğrencilere başarılar dilediler.

Yıllardır Üniversite Sınavlarında Nevşehir 1.liklerini ve Türkiye derecelerini kazanan Altınyıldız Kolejliler, 2018 YKS’de büyük başarılar bekliyor.

Türkiye’nin en kaliteli Liseleri arasında yer alan Altınyıldız Koleji; güçlü kadrosu, modern okul kampüsü, çağdaş ve kaliteli eğitim anlayışıyla her yıl başarılarına yeni başarılar eklemektedir.

30 Haziran - 1 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılan Üniversite Sınavlarında (TYT ve AYT) Altınyıldız Koleji öğrencileri sınav sonrasında yaptıkları değerlendirmelerde; sınavın zor olmadığını,1.oturumda sınav süresi ile zorlanmaların olabileceğini ancak sınav süresi içerisinde soruları cevaplandırmayı başardıklarını belirttiler.

Yaptıkları değerlendirmede geçtiğimiz yıl ve önceki yıllarda olduğu gibi yeni Türkiye dereceleri ve Nevşehir 1.likleri kazanmayı beklediklerini söylediler.

Altınyıldız ailesi olarak başarılarından dolayı tüm öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerimizi kutlarız.