Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri ve öğretmenleri daha önceden aldıkları 2 E-Twinning kalite etiketlerine, yeni hazırlanan projelerle 1 Avrupa kalite etiketi ve bu etiket üzerine yapmış oldukları proje ile E-Twınnıng School başvurusu yapmış ve E-Twınnıng School olma hakkını elde etmişlerdi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Dünya Mirasını Koruyor (World Protectd your World Heritage) Litvanya, Romanya, Türkiye ve Eğlenceli Matematik Dünyam (My Fun Math World) Yunanistan, Bulgaristan, Türkiye adlı bu yıl da 2 yeni proje hazırlayarak 3. ve 4. Avrupa kalite etiketlerini aldı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumuna Avrupa’da varlık kazandırarak, yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde daha fazla görünür olma fırsatını verecek olan bu projelerde aynı zamanda E-Twinning’le ilgili aktivitelere projeye katılan öğrencilerin tamamı okulda yapılan çalışmalar için tanıma alınacak. Altınyıldız İlköğretim Kurumu, diğer okullar ile bölgesel ve ulusal yetkililer için bir model olacak.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu yetkilileri proje koordinatörü Sibel Özdil ve öğrencileri ile emeği geçen herkese teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.