Özel Altınyıldız İlköğretim Kurum Müdürü Ahmet Ünal yaptığı açıklamada: ‘Altınyıldız Anaokulunda öğrenim gören öğrencileri olgunluk testleri ve gelişim raporları değerlendirilerek 1.sınıfa kayıtları tamamlanmıştır.” dedi.

“ALANINDA UZMAN ÖĞRETMENLER İLE 6 SINIF AÇIYORUZ”

Bugün itibariyle boş kalan sınırlı kontenjanlar için öğrenci kaydı yapılacağını belirten Ünal,” Kayıt yaptırmak isteyen velilerimizin öğrencileriyle birlikte Altınyıldız İlköğretim Kurumuna müracaat edip çocuklarının olgunluk testi yapıldıktan sonra kayıt yaptırabilecek. Bu yıl da alanında uzman Nevşehir kamuoyunun da yakından tanıdığı çok kaliteli 6 öğretmenimiz olan Birsen Gürbüz, Hüseyin Akyürek, Şerife İlhan, Beyza Orhan, Sebahattin Ünsal ve Selda Çalışkan ile 6 sınıf açıyoruz. Öğretmenlerimize Altınyıldız ailesinde sağlık, huzur, mutlulukla ve başarılarla dolu bir 4 yıl diliyorum.” diye konuştu.

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1. sınıflarında sınıf öğretmenleri tarafından okutulan temel dersler Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi yanında yoğun  İngilizce ve Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar, Müzik, Drama, Science, Satranç, Halk Oyunları, Stem ve Kodlama, Seramik, Akıl Oyunları dersleri  okulun branş öğretmenleri tarafından veriliyor ve öğrencilerin yetenekleri, ilgi alanları erken yaşta keşfediliyor.

Simya Koleji olimpiyat finaline katılmaya hak kazandı Simya Koleji olimpiyat finaline katılmaya hak kazandı

1.sınıf öğrencilerine diyetisyen kontrolünde hazırlanan sabah kahvaltısı ve öğle yemeği olmak üzere iki öğün yemek veriliyor.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu “kaliteli okul + kaliteli öğretmen + kaliteli eğitim = Altınyıldız İlköğretim Kurumu” vizyonu ile düşünme, anlama ve sorun çözme becerisi gelişmiş, insanlığın ve demokrasinin temel değerlerini ve milli kültürü içselleştirmiş, iletişime ve paylaşıma açık, sanat becerisi gelişmiş, özgüveni ve sorumluluk bilinci yüksek, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağlamak adına 2024-2025 öğretim yılı için gücüne güç katarak ilerliyor.

Whatsapp Image 2024 02 19 At 10.56.47

Kaynak: HABER MERKEZİ