Öğrencilerin ve yoğun veli katılımıyla gerçekleşen program Altınyıldız İlköğretim Kurumu 7.sınıf öğrencileri tarafından hazırlandı.

Yapılan açıklama şu şekilde; “Programda Egemenliğin, kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetin ülkemizde ilan edilişinin 96. yılını coşkulu bir şekilde kutladık. Büyük acılarla ve savaşlarla kurulmuş Cumhuriyet’imize sahip çıkmak bundan önce olduğu gibi, her tür zorlukta toplum olarak bir ve beraber olmak, bizlere bırakılmış bu en büyük mirasa yani Cumhuriyete karşı en büyük ödevimizdir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda düzenlenen kutlama programı Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Mert Mangör’ün açılış konuşması yapmasıyla başladı. Resim Öğretmenimiz Ömür Eratik koordinesinde hazırlanan resim sergisi, halk dansları, Cumhuriyetimiz anlatan sunum ve 7.Sınıf öğrencilerimizin oratoryosu ile devam eden programımız coşkulu 7.sınıf öğrencilerimizden oluşan koronun Mehmetçiğimize selam göndermesi ve Cumhuriyet coşkusu yaşatmasıyla sona erdi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, saygılar sunuyoruz.”