Altınyıldız ilköğretim Kurumu, 7 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan LGS için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

3 Martta başlayan akşam etütlerinde öğrenciler hem konu tekrarlarını yaparken aynı zamanda soru çözüm saatleri ile çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca birebir özel etüt ve sınav koçluğu sistemi ile eğer varsa bireysel eksiklikler gideriliyor. Hazırlanan deneme sınavı programları ile 7 Haziran’da yapılacak olan sınava kadar öğrenciler toplamda 65 deneme sınavı gerçekleştirecek sınav streslerini yenip sıradan bir deneme sınavına katılıyor edasıyla sınavlarını yapacak.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 61 Türkiye 1.liği elde etti ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul oldu. Elde ettiği sınav  puan ortalamaları ile akademik olarak, sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve  Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim  Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkanları, sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam ediyor.

Mezun ettiği 990 Öğrencisini Fen Lisesine, 665 Öğrencisini Anadolu Lisesine yerleştirmiş olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu, 2019-2020 LGS'den sonra da yine öğrencilerini Türkiye’nin  en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecek.

Nevşehir’in eğitimdeki başarı çıtasını yükselten aynı zamanda Türkiye’nin örnek okulu olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu; öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederek 7 Haziran 2020’de yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavında (LGS) tüm öğrencilere başarılar diledi.