Yapılan açıklama şu şekilde: “Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıflarında 5 şubede toplam 115 altın yürekli öğrencimizin Okuma Bayramı programı 5 Nisan 2019 Cuma akşamı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıf öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa velilerimiz yoğun ilgi göstererek büyük bir katılım gerçekleştirmişlerdir. 1.sınıf öğretmenlerimizden İlyaz Aydın'ın konuşmasıyla başlayan programda Altınyıldız İlköğretim Kurumunun mini mini birleri yıl boyunca öğrendikleri güzellikleri velileri ile paylaşmanın heyecanını yaşadı. Velilerinde en az öğrenciler kadar heyecanlı olduğu bu tatlı telaşlı bayramda öğrencilerimiz velilerinden de övgü dolu alkışlar aldılar. Yapılan gösterilerin ardından İngilizce ve Türkçe koroyla programlarını tamamladılar.

Korodan sonra öğrencilerimize hediyeleri ve 1.sınıf öğretmenlerimize, branş öğretmenlerimize çiçek takdim edilmiştir Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın Kurum Müdürümüz Mehmet Eravcı ve Müdür Yardımcılarımız Yüksel Arıkan, Ahmet Ünal tarafından takdim edilen hediyeler öğrencilerimizi çok mutlu etmiştir.

Program sonunda Altınyıldız İlköğretim Kurumu İlkokul Müdür Yardımcısı Yüksel Arıkan, yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve eğitim öğretim sürecinde desteklerini esirgemeyen velilerimize, programa katılan diğer velilerimize, 1. sınıf öğretmenlerimiz Neval Gönenbaba, Cumhur Demirsoy, Sibel Özdil, Sema Emirağaoğlu, İlyaz Aydın, İngilizce Öğretmenimiz Nurlana Osmo, Müzik öğretmenimiz Sezgi Ceylan ve Şevval Yandakçı, Halk Oyunları Öğretmenimiz Kübra Ekici, Beden Eğitimi Öğretmeni Hülya Ulus ve Ali Yenigül, Astronomi ve Drama Öğretmenimiz Gülbahar Yarılı, Kodlama ve STEM öğretmenimiz Canan Yüncü, Görgü Kuralları ve Rehber Öğretmen Meltem Çakır, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Burak Kaya’ya ve diğer personellerimize teşekkürlerini iletti.”