Altınyıldız İlköğretim Kurumu veli seminerinde Prof.Dr. Necati Cemaloğlu ile bir araya geldi. ‘Yol Ayrımındaki Gençlik, Eğitimin Pin Kodu’ gibi eğitim alanında birçok kitabın da yazarı olan eğitim bilimci akademisyen Prof.Dr. Necati Cemaloğlu ‘Etkili Anne-Baba Davranışı’ konulu veli semineri velilerimizin yoğun katılımıyla 2 saati aşkın bir süre ile online canlı yayın sistemimiz üzerinden gerçekleşti.

İçinde bulunduğumuz bu zor ve sürekli evlerimizde çocuklarımızla birlikte kaldığımız, online eğitim sürecinin devam ettiği bu günlerde çocuklarımıza nasıl davranmamız gerektiği konusunu alanında uzman eğitim bilimci akademisyen olan ve aynı zamanda başöğretmenlik onur ödülü gibi birçok ödülün sahibi Prof.Dr. Necati Cemaloğlu açıklık getirdi. Velilerimizin sorularını da yanıtlayan Cemaloğlu, Altınyıldızlılarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, velilerimiz de böyle faydalı bir seminerden dolayı kurumumuza teşekkürlerini ilettiler.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak bu faydalı seminerden ötürü Prof.Dr. Necati Cemaloğlu’na, programa katılan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.